Auvergne, Allier – Standplaats Château Bayet

Dit château, nabij Saint Pourçain sur Sioule in de Allier, is een eeuwenoud jachthuis en in 1638 al gebouwd voor gasten. Binnen zijn prachtige ruime kamers, een familie-kamer en een familie-etage. Alle kamers beschikken over ruime bedden, een oude haard, gezellig zitje, een mooi uitzicht en een eigen badkamer met douche of bad.

Met dit château als thuisbasis kunt u genieten van een standplaats wandelvakantie. U krijgt kaarten mee en ontdek vervolgens zelf de omgeving. Dichtbij, tussen de rivieren Bouble en Sioule. Of verken de gehele Allier. Geniet van bos, wei en heuvels: zowel in de zomer als in de winter is het hier prachtig. Na een dag wandelen kunt u op een afgesproken plaats worden opgehaald. U kunt een wandel en/of fietsarrangement boeken en ‘s avonds lekker mee-eten.

U kunt komen wandelen en fietsen wanneer het u uitkomt. Dus indien u een dag wilt fietsen in plaats van wandelen, dan kan dat ook. Maak gratis gebruik van de fietsen: sportieve fietsen, mountainbikes, een racefiets, zelfs een mountainbike-tandem! Of neem zelf uw fietsen mee en stal ze veilig overdekt in de schuur.

U hoeft natuurlijk helemaal niet iedere dag te lopen of te fietsen! U kunt ook wijnproeven in de omgeving, een dagje naar de stijlvolle kuurstad Vichy of naar Charroux. Of bijvoorbeeld kanoën of fitness (roeimachine!). Dichter bij huis kan ook, lekker in de tuin: zwembad, hangmat, boomgaard, buiten koken, glaasje op het terras: alles kan! In de gezamenlijke salon en op het terras kunt u met uw laptop inloggen op het wifi-netwerk (niet in de kamers i.v.m. de dikke muren)

De accommodatie tijdens deze wandelvakantie:

U verblijft tijdens deze wandelvakantie in chambres d’hôtes Château Bayet. In het château is een fijne woonkamer, een eetkamer, prachtige haarden, televisie en genoeg te lezen. Buiten is de tuin bijna een park: met grasvelden, lekkere hoekjes, een boomgaard en een fijn zwembad. Klik op de foto’s voor meer foto’s en informatie:

RESERVEER

tarieven en programma

Tarieven 2018

kosten per persoon op basis van 2 personen
WBAYET, 7 nachten, september t/m juni € 419
WBAYET, 7 nachten, juli en augustus € 469

Bijzonderheden

Bij de prijs inbegrepen: 7 nachten logies met ontbijt, gebruik wandel-/fietskaarten, gebruik fietsen, 2x ophalen op afgesproken locatie, 5x diner.

Aankomst vanaf 17.00 uur, vertrek voor 10.00 uur.

Indien u uw wandelvakantie wilt uitbreiden met een extra overnachting, dan kunt u dat bij de reservering aangeven. Wij laten u dan weten wat de meerkosten zijn.

Deze wandelvakantie wordt sinds 2007 georganiseerd door de eigenaren van de chambres d’hotes in Bayet.

Toelichting door de accommodatie-eigenaren

“Boek een wandelarrangement of fietsarrangement in de Allier, Auvergne en geniet van bos, wei en heuvels: zowel in de zomer als in de winter is het hier prachtig. Gebruik onze kaarten en, als u wil, ook onze fietsen. Graag komen we u na een dag wandelen op een afgesproken plaats ophalen. Of we brengen uw bagage naar een volgend vakantieadres. En ‘s avonds kunt u lekker bij ons eten: 4-gangen, ontspannen, bourgondisch, inclusief wijnen uit onze kelder, die echt iets toevoegen aan uw maaltijd. Kortom, heerlijk sportief genieten.”
 
“Maak gratis gebruik van onze fietsen: sportieve fietsen, mountainbikes, een racefiets, zelfs een mountainbike-tandem! Of neem zelf uw fietsen mee en stal ze veilig overdekt in onze schuur”.
RESERVEER
reserveer arrangement
uw gegevens
aankomst
samenstelling groep
opmerkingen