Bourgogne, Nièvre – Standplaats wandelvakantie Chantenay St. Imbert

In het zuidwesten van de Bourgogne, vlakbij de rivier Allier, op de grens van de departementen Allier en Nièvre, vindt u deze zeer stijlvolle chambres d’hôtes in een voormalig jachthuis uit de 16e eeuw. Het huis staat in het hart van een eeuwenoud dorp, tegenover een Romaanse kerk uit de elfde eeuw.

Buiten kunt u genieten van een 10.000 m2 metende tuin. En daarbuiten natuurlijk van al het fraais dat deze streek te bieden heeft. Onder handbereik heeft u niet alleen historische steden & dorpen en overvloedig natuurschoon, maar ook een aantal –rustige- golfbanen.

Beslist een bezoek waard zijn de historische steden Nevers (30 autominuten) en Moulins (20 autominuten). Daarnaast is er een groot aantal dorpen, dorpjes en stadjes die een bezoek aantrekkelijk maken omdat ze een prachtige oude kerk of een kasteel binnen hun grenzen hebben. Bijvoorbeeld de oorspronkelijk 12e eeuwse kerk in Saint Menoux (17 km afstand), het Chateau du Riau in Villeneuve-sur-Allier (11 km afstand).

De accommodatie tijdens deze wandelvakantie:

Mooie, stijlvolle chambres d’hôtes aan het dorpsplein van Chantenay St. Imbert met aan de achterkant een grote, rustige, parkachtige tuin. Er zijn vier luxe gastenkamers, drie op de begane grond en 1 op de eerste verdieping. Alle kamers zijn ruim en voorzien van stijlvol en comfortabel meubilair en hebben een en-suite badkamer met bad en/of douche, wastafel en toilet. Kleuren TV, DVD-speler en waterkoker zijn standaard aanwezig. Twee kamers zijn geschikt als familiekamer. Klik op de foto’s voor meer foto’s en informatie:

tarieven

Tarieven 2018

Kosten per persoon op basis van 2 personen in een tweepersoonskamer

WCHANTENAY, 3 nachten € 182,50

Bijzonderheden

Bij de prijs inbegrepen: 3x overnachting in luxe kamer, 3x uitgebreid ontbijt, 4-gangendiner incl. 2 glazen wijn, water & koffie/thee op dag van aankomst, 1x lunchpakket, 1x entree Arboretum de Balaine of (als het Arboretum gesloten is) een fles wijn, beschikking over 25 wandelroutes (2 tot 26 km) in de –zeer nabije- omgeving.

Indien u uw wandelvakantie wilt uitbreiden met een extra overnachting, dan kunt u dat bij de reservering aangeven. Wij laten u dan weten wat de meerkosten zijn.

Deze wandelvakantie wordt sinds 2011 georganiseerd door de eigenaren van de chambres d’hotes in Chantenay St. Imbert.

RESERVEER
RESERVEER
reserveer arrangement
uw gegevens
aankomst
samenstelling groep
opmerkingen