Gîtes La Perche (dep. Cher)

De beide gîtes zijn in de zomer van 2018 reeds volgeboekt
centre  ||  cher  ||  la perche
prijs vanaf € 550
 zwembad  ||  château  ||  max. 7 personen  ||  2 slaapkamers  ||  1 badkamer

tarieven en voorwaarden

Lombard, september t/m juni (excl. schoolvakanties), per week€ 550,00
Lombard, juli en augustus en schoolvakanties, per week€ 850,00
Lombard, weekend of midweek september t/m juni (excl. schoolvakanties)€ 350,00
Lombard, toeslag eindschoonmaak€ 50,00
Beauvais, september t/m juni (excl. schoolvakanties), per week€ 650,00
Beauvais, juli en augustus en schoolvakanties, per week€ 950,00
Beauvais, weekend of midweek september t/m juni (excl. schoolvakanties)€ 450,00
Beauvais, toeslag eindschoonmaak€ 50,00
Wisseldag Gîte de Lombard: zaterdag
Wisseldag Gîte de Beauvais: zondag
kinderbedje beschikbaar
aankomst vanaf 16:00 uur, vertrek voor 10:00 uur
roken niet toegestaan
Eigenaren spreken Nederlands
postcode: 18200

beschrijving

Gîte de Lombard in de linkertoren (max. 4-6 pers.): via het privéterras kom je in de hal die uitkomt in de salon en ruime eetkeuken. In de salon staat een slaapbank die geschikt is voor 2 personen. Vanuit de volledig ingerichte keuken kan je via de trap naar de 2de verdieping. In de punt van het dak zijn 2 slaapkamers, een toilet en een ruime badkamer.

Gîte de Beauvais in de rechtertoren (max. 7 pers.): via het privé terras kom je in de toren en is aan de linkerkant de volledig ingerichte keuken. Via de trappentoren kom je in de hal die uitkomt in de salon/eetkamer en de 1ste slaapkamer met klein 'bistroterras'. In de punt van het dak zijn 2 slaapkamers en een ruime badkamer.

Klik hier voor de kamers

Stijlvol en rustig gelegen château nabij rivier de Cher op de grens met het departement Allier. Dit château ligt in het lieflijke gehuchtje La Perche en bestaat uit een kasteel, voormalige boerderij, tuinen, weilanden en een eeuwenoud bos.

Het kasteel uit 1750 heeft een rijke geschiedenis en is gerenoveerd in zijn oude glorie. Sinds juli 2009 zijn er vijf ruime chambres d'hôtes, een openlucht zwembad en twee gîtes in de linker-toren en de rechtertoren. Gîte de Lombard is geschikt voor 4 tot 6 personen. Gîte de Beauvais is geschikt voor maximaal 7 personen.

Iedereen is welkom op het kasteel. Dus ook gezinnen met kinderen. Aan mogelijkheden op het domein zal het daarom zeker niet ontbreken. Zo is er een zwembad met speelweide, een jeux-de-boules-terrein, schattenzoektochtjes in het bos, een koffer vol gezelschapspelen, lees- en tekenboeken...en natuurlijk het 15 ha grote domein waar jong en oud kan ravotten en op ontdekking kan gaan.

De torens zijn einde 19de eeuw toegevoegd aan de middenbeuk. In iedere toren zit nu een ruime en comfortabele gîte met keuken en salon op de eerste verdieping en 2 ruime slaapkamers en badkamer op de tweede verdieping met douche en toilet.

RESERVEER
VRAAG INFO

locatie op kaart

coördinaten

longitude: 2.586147, latitude: 46.636548

contact

Klik op één van onderstaande knoppen om contact op te nemen met de eigenaren van de accommodatie. Als u wilt dat het vakantiehuis -indien beschikbaar- direct voor u wordt vastgelegd dient u te reserveren.

RESERVEER
VRAAG INFO
reserveer gîtes la perche (dep. cher)
uw gegevens
aankomst en vertrek
samenstelling groep
opties
 kinderbedje
opmerkingen
contact gîtes la perche (dep. cher)
uw gegevens
beschikbaarheid
vul aankomst- en vertrekdatum en aantal personen in als de beschikbaarheid wilt weten. Heeft u geen andere vraag? Vul dan niets in bij de vraag.
vraag