Gîte Agonges (nr. 3 / jaren '60)

auvergne  ||  allier  ||  agonges
prijs vanaf € 450
 huisdieren toegestaan  ||  max. 6 personen  ||  3 slaapkamers  ||  1 badkamer

tarieven en voorwaarden

Gîte jaren '60, per week€ 450,00
Geopend van april tot oktober
kinderbedje beschikbaar
aankomst vanaf 16:00 uur, vertrek voor 10:00 uur
roken niet toegestaan
Eigenaren spreken Nederlands
postcode: 03210

beschrijving

Gîte jaren '60: Deze is geheel in de jaren 60 sfeer gedecoreerd.

Het is een groot huis voor max. 6 personen en beschikt over een keuken met gaskookplaat en electrische oven, een salon, een entree en badkamer. Dit alles op de begane grond.

Op de verdieping zijn 3 slaapkamers. Twee beschikken er over een wastafel met warm en koud water. Er zijn diverse maten bedden.

Klik hier voor de 2-persoons jaren '50 gîte en jaren '70 gîte

Klik hier voor de 3-persoons B&B-kamer

Aan het dorpsplein van Agonges ligt een groepje van 3 vakantiehuizen en een chambres dhôtes kamer. Op een kaart uit 1832 staan ze als één van de weinige bebouwingen reeds ingetekend. Vanaf het prachtige dorpsplein met eeuwenoude bomen (een 200-jarige acacia!) kunt u door het hek heen de cour zien met de daar aan gelegen gîtes.

Aan het dorpsplein ligt een café-restaurant en een kleine supermarkt waar ook een dépôt de pain is gevestigd. Zo kunt u elke ochtend verse croissants halen of een kopje koffie drinken.Of aan het eind van de middag een apéritief of glaasje wijn drinken terwijl er jeu de boules wordt gespeeld onder de bomen.

De omgeving leent zich uitstekend voor wandelingen en fietstochten met prachtige natuur en veel vogels. Er is veel architectuur te bezichtigen, met name historische plekken als Romaanse kerken en kastelen. Alleen al in Agonges staan 14 kastelen. Moulins op 20 minuten rijden is in het bezit van enkele musea w.o. het Museum van het Kostuum en het Illustratiemuseum. Het centrum is niet heel groot maar heeft mooie winkels en cafes w.o. een prachtig beroemd spiegelcafe.

RESERVEER
VRAAG INFO

locatie op kaart

coördinaten

longitude: 3.158070 , latitude: 46.605641

contact

Klik op één van onderstaande knoppen om contact op te nemen met de eigenaren van de accommodatie. Als u wilt dat het vakantiehuis -indien beschikbaar- direct voor u wordt vastgelegd dient u te reserveren.

RESERVEER
VRAAG INFO
reserveer gîte agonges (nr. 3 / jaren '60)
uw gegevens
aankomst en vertrek
samenstelling groep
opties
 kinderbedje
opmerkingen
contact gîte agonges (nr. 3 / jaren '60)
uw gegevens
beschikbaarheid
vul aankomst- en vertrekdatum en aantal personen in als de beschikbaarheid wilt weten. Heeft u geen andere vraag? Vul dan niets in bij de vraag.
vraag