• Ontdek de rust van midden Frankrijk
  • Ontdek de rust van midden Frankrijk
  • Ontdek de rust van midden Frankrijk
  • Ontdek de rust van midden Frankrijk
<< VAKANTIEHUIZEN ZOEKEN IN DE SAONE ET LOIRE
of klik op:
Vakantiehuizen Saône et Loire
Hotels Saône et Loire
Campings Saône et Loire

Vakantie in de Saône et Loire


De Saône et Loire (departement 71) ligt in het zuidoosten van de regio Bourgogne op ruim 3 uur rijden ten zuiden van Parijs via de A6 of A77/N7. De hoofdstad van de Saône et Loire is Mâcon, een stad met ruim 34.000 inwoners met een mooi oud stadscentrum en altijd rijkelijk met bloemen en vooral bekend vanwege de ligging aan de route naar het zuiden. Maar ook bekend om de wijngaarden van de Mâconnais. Het Maison Mâconnaise des Vins is een ideale startplaats om de wijngaarden en te bezoeken.

In het noordwesten van de Saône et Loire, op de grens met de Nièvre en Côte d'Or Loire ligt het Parc Naturel Régional du Morvan. Een dunbevolkt gebied van 240 000 hectares groot met uitgestrekte bossen (vooral naaldbomen), rivieren en glooiende weilanden.

Via deze site heeft u toegang tot het grootste aanbod vakantiehuizen, chambres d'hôtes, hotels, wandelvakanties, fietsvakanties en rondreizen van particulieren en reisorganisaties in de Saône et Loire in het zuidoosten van de Bourgogne.
 
FIETSVAKANTIES, WANDELVAKANTIES:
Ook de Saône et Loire is in de Bourgogne geschikt voor mooie fietsvakanties en wandelvakanties. Wij hebben op de website een groot aanbod fietsvakanties en wandelvakanties staan waarbij u kunt kiezen uit een standplaats vakantie, een trektocht of een rondreis waarbij u om de paar nachten met de auto of motor naar de volgende accommodatie reist om daar lokaal te wandelen en/of te fietsen. En een rondreis zonder dat u hoeft te wandelen of te fietsen kan uiteraard ook!

Kies het type reis van uw voorkeur voor een totaal overzicht in geheel midden Frankrijk:

FIETSVAKANTIES | WANDELVAKANTIES
Bij ons ziet u (bijna) alle vakantiehuizen, chambres d'hôtes, hotels, wandelvakanties, fietsvakanties en rondreizen van particulieren en reisorganisaties in de Saône et Loire in het zuidoosten van de Bourgogne.

De informatie op deze pagina is mede tot stand gekomen dankzij de medewerking van het Bureau voor Toerisme Saône et Loire.

Photo Credits: © J. v/d Geld, H. van Holten, © CRT Bourgogne Alain Doire