Chambres d'hôtes Thiezac

auvergne  ||  cantal  ||  thiezac
beschrijving

Er zijn 2 tweepersoonskamers met douche en toilet. Verder 3 tweepersoonskamers met gedeeld sanitair op de gang.

Het pension is het gehele jaar open. U heeft keuze uit halfpension of volpension in een tweepersoonskamer met wastafel en gemeenschappelijk gebruik van douche en toilet of in een tweepersoons slaapkamer met eigen sanitair.

Hoog in de bergen van de Cantal, in het zuiden van de Auvergne, ligt temidden van een prachtige natuur dit bergpension. Het is één van de hoogst gelegen boerderijen in de omgeving en in 1806 geheel van natuursteen gebouwd. Het interieur is zoveel mogelijk in tact gelaten.

De oude keuken, de souillarde, is nog aanwezig en in de authentieke grote schouw, de cantou, brandt het haardvuur. Het heerlijke zuivere water komt uit eigen bron. Het is heerlijk toeven in de tuin met de terrassen, vijver en een wijds uitzicht over de vallei van de Cère en op het massief van de Plomb du Cantal. Een ideaal wandelgebied om in alle seizoenen eindeloos te zwerven en te genieten. Er is ook een chalet en een gite te huur.

In deze regio treft u een bergklimaat aan met een bloemrijk voorjaar, aangename zomer en een kleurrijke herfst. Een ideaal gebied voor veel soorten wintersport en voor wandelingen en tochten met de mountainbike is het een uitgekiende startplek. De GR400 loopt langs het huis. Het huis ligt op 50 km van de A75 en er zijn goede treinverbindingen met treintaxi tot aan de deur.

WANDELVAKANTIES:

Wandeltrektocht

Wandeltrektocht met kinderen

 
locatie op kaart
coördinaten
geen coördinaten bekend
contact

Klik op één van de onderstaande knoppen om contact op te nemen met de eigenaren van de accommodatie. Als u wilt dat de kamer -indien beschikbaar- direct voor u wordt vastgelegd, dient u te reserveren.

 
reserveer chambres d'hôtes thiezac
uw gegevens
aankomst en vertrek
samenstelling groep
opties
 diner
opmerkingen
contact chambres d'hôtes thiezac
uw gegevens
beschikbaarheid
vul aankomst- en vertrekdatum en aantal personen in als de beschikbaarheid wilt weten. Heeft u geen andere vraag? Vul dan niets in bij de vraag.
vraag