Chambres d'hôtes Saint Nicolas des Biefs (1)

auvergne  ||  allier  ||  saint-nicolas-des-biefs
prijs vanaf € 50

tarieven

Per persoon, per nacht€ 25,00
Derde persoon op kamer, per nacht€ 22,50
Per persoon, per nacht, vanaf de vijfde nacht€ 22,50
Derde persoon op kamer, pe rnacht, vanaf de vijfde nacht€ 20,00
Tables d'hôtes excl drank (op reservering), p.p.€ 18,00
Hond (in overleg!)€ 2,50
Kinderen t/m 3 jaar gratis
Wijn en bier € 2,00 per glas
Frisdrank € 1,50 per glas
aankomst vanaf 16:00 uur, vertrek voor 10:00 uur
roken niet toegestaan
Eigenaren spreken Nederlands
postcode: 03250

beschrijving

De accommodatie is een authentieke Franse herberg met een restaurant, een grote tuin, huiskamer met open haard, een bibliotheek en vijf slaapkamers.

Er is één familiekamer met drie bedden en één eenpersoonskamer.

Drie kamers hebben een eigen wastafel. Er zijn twee gezamenlijke badkamers.

Deze chambres d'hôtes ligt in het ongerepte landschap van de Montagne Bourbonnaise, het zuidoosten van de Allier. De accommodatie zelf ligt op 700 meter hoogte maar de bergen in de omgeving reiken tot 1200 meter.

De chambres d'hôtes ligt aan de GR3A. Daarnaast zijn er prachtige rondwandelingen te maken. Ook zijn er vele fietsmogelijkheden over kleine asfaltweggetjes, waar nog nauwelijks auto’s rijden. De hoogteverschillen zijn wel pittig. In de herberg zijn twee fietsen te huur; in de omgeving kunt u ook fietsen huren.

Een manege in de buurt biedt de mogelijkheid van prachtige tochten vanaf 1 uur tot meerdaagse tochten. Vanaf La Verrerie zijn ook kleine tochtjes met de huifkar te maken, o.a. naar de bisons, die hier vrij rondlopen. In Mayet de Montagne kan gezwommen worden in een meertje, evenals bij het nabijgelegen St. Clement. Het Lac de Villerest (20 km) is een prachtig stuwmeer met een rustig en groot zandstrand. Behalve zwemmen kun je er ook waterfietsen.

In Loge des Gardes is een knus skigebied met vier liftjes en een bobsleebaan. Er zijn tientallen kilometers langlaufroutes uitgezet door de prachtige bossen. Hier geen wintersportdrukte, maar rust, natuur en lage prijzen. In Marcigny kun je heerlijk canoën en op 3 km van onze herberg vind je het Parc d'Aventure, waar je als een aapje van boom naar boom kunt slingeren.

RESERVEER
VRAAG INFO

locatie op kaart

coördinaten

geen coördinaten bekend

contact

Klik op één van de onderstaande knoppen om contact op te nemen met de eigenaren van de accommodatie. Als u wilt dat de kamer -indien beschikbaar- direct voor u wordt vastgelegd, dient u te reserveren.

RESERVEER
VRAAG INFO
reserveer chambres d'hôtes saint nicolas des biefs (1)
uw gegevens
aankomst en vertrek
samenstelling groep
opties
 diner
opmerkingen
contact chambres d'hôtes saint nicolas des biefs (1)
uw gegevens
beschikbaarheid
vul aankomst- en vertrekdatum en aantal personen in als de beschikbaarheid wilt weten. Heeft u geen andere vraag? Vul dan niets in bij de vraag.
vraag