Chambres d'hôtes Riom-es-Montagnes

auvergne  ||  cantal  ||  riom-es-montagnes
prijs vanaf € 60

tarieven en voorwaarden

Enkele kamer (K-4), 2 personen, per nacht€ 60,00
Ruime enkele kamer (K-2), 2 personen, per nacht€ 65,00
Dubbele kamer (K-3 of K-5), 2 personen, per nacht€ 70,00
Ruime dubbele kamer (K-1), 2 personen, per nacht€ 75,00
Toeslag derde persoon€ 20,00
Tables d'hôtes (op reservering), p.p.€ 23,50
Tables d'hôtes (op reservering), per kind 2 tot 12 jr.€ 12,50
Toeristenbelasting, p.p.p. nacht€ 0,75
Toeslag per huisdier, per nacht€ 4,00
Tables d'hôtes: in principe koken wij 2 dagen in de week niet voor onze gasten. Alles in overleg en we melden het ruim van te voren!
vertrek na ontbijt.
aankomst vanaf 16:00 uur.
roken niet toegestaan
Eigenaren spreken Nederlands
postcode: 15400

beschrijving

Op de 1e verdieping is aan de andere kant van het pand ook de entree. Hier bevinden zich o.a. 2 gastenkamers, de saunakamer (infra-rood) met douche en een praktijkruimte waar u terecht kunt voor voetreflexmassage.

Op de 2e verdieping zijn 3 gastenkamers, allen met toilet, douche en wastafel. Drie van de 5 chambres betreffen dubbele kamers met een bedbank met een afmeting van 140x200. Deze kamers zijn daardoor geschikt voor 3 personen. De overige kamers zijn normale 2-persoons kamers.

Dit landhuis is een voormalig klein familiehotel met 5 gastenkamers en er wordt voor de gasten elke avond een heerlijk diner verzorgd, gelegen in het departement Cantal (15), het hoogste en grootste bergland van het Centraal Massief. De hoogste top is de Plomb de Cantal (1855 m.), het laagste punt de vallei van de Lot (210 m.).

De standplaats ligt tevens midden in het "Parc naturel regional des volcans d'Auvergne". Dit park is met maar liefst 395.000 ha. het grootste regionale park van Frankrijk en strekt zich van noord naar zuid over 120 km uit. Het omvat 4 vulkanische bergmassieven. Riom-es-Montagnes ligt zeer gunstig tussen de 2 hoogste massieven, de Monts de Cantal en de Monts Dore met de hoogste berg van het Centraal Massief de Puy Sancy (1885 m.) Allebei op slechts ca. 45 km.

Het pand ligt volledig vrij en vanaf het terras heb je een bijzonder fraai uitzicht over het lager gelegen dorp en kun je 's avonds genieten van de mooiste zonsondergangen! Deze bed and breakfast wordt gerund door een Nederlands echtpaar.

FIETS- EN WANDELVAKANTIES:

Standplaats fietsvakantie

Standplaats wandelvakantie

RESERVEER
VRAAG INFO

locatie op kaart

coördinaten

geen coördinaten bekend

contact

Klik op één van de onderstaande knoppen om contact op te nemen met de eigenaren van de accommodatie. Als u wilt dat de kamer -indien beschikbaar- direct voor u wordt vastgelegd, dient u te reserveren.

RESERVEER
VRAAG INFO
reserveer chambres d'hôtes riom-es-montagnes
uw gegevens
aankomst en vertrek
samenstelling groep
opties
 diner
opmerkingen
contact chambres d'hôtes riom-es-montagnes
uw gegevens
beschikbaarheid
vul aankomst- en vertrekdatum en aantal personen in als de beschikbaarheid wilt weten. Heeft u geen andere vraag? Vul dan niets in bij de vraag.
vraag