Chambres d'hôtes Agonges

auvergne  ||  allier  ||  agonges
prijs vanaf € 63

tarieven en voorwaarden

Kamer voor 2 personen, per nacht€ 63,00
Kamer voor 3 personen, per nacht€ 83,00
Table d\'hôtes (op reservering), p.p.€ 20,00
Tables d'hôtes is mogelijk bij de Nederlandse eigenaren thuis, die wonen een paar kilometer verderop op een boerderij
Geopend van april tot oktober
aankomst vanaf 16:00 uur, vertrek voor 10:00 uur
roken niet toegestaan
Eigenaren spreken Nederlands
postcode: 03210

beschrijving

In een klein torentje bevindt zich op de begane grond een lichte chambres d'hôtes kamer voor 2-3 personen (bed 160x200). Grenzend aan de slaapkamer bevindt zich de badkamer met gescheiden douche en toilet en een dubbele wastafel, de kleur blauw overheerst mede door een muur van 6 meter hoog gestuct in een duizelingwekkende kleur ...blauw. Boven de slaapkamer is een salon met een gezellige slaapbank, eventueel voor een derde persoon (bed 90x200) Er is een senseo en een leestafeltje.

Klik hier voor de 6-persoons jaren '60 gîte

Klik hier voor de 3-persoons jaren '50 en jaren '70 gîtes
Aan het dorpsplein van Agonges ligt een groepje van 3 vakantiehuizen en een B&B-kamer. Deze huisjes delen samen een cour (binnenplaatsje), met een hek afgesloten van het dorpsplein. Er zijn drie gîtes in gebruik en er wordt een kamer verhuurd als chambre d'hôtes (B&B) voor maximaal 3 personen. Vanuit de kamer heeft u uitzicht over de gehele cour. Het geheel is heel rustig gelegen aan het prachtige authentieke dorpsplein van Agonges. Uw ontbijt wordt geserveerd in de auberge, eveneens aan het plein gelegen. Bij mooi weer ontbijt u onder de eeuwenoude bomen terwijl de inwoners hun dagelijkse brood halen en een 'petit blanc' drinken.

Aan het dorpsplein ligt een café-restaurant en een kleine supermarkt waar ook een dépôt de pain is gevestigd. Daar wordt iedere ochtend uw ontbijt geserveerd. En aan het eind van de middag kunt u daar bijvoorbeeld een apéritief of glaasje wijn drinken terwijl er jeu de boules wordt gespeeld onder de bomen. En om het nog nostalgischer te maken kunt u bij de huur van de kamer de beschikking krijgen over een solex. Graag aangeven bij de reservering.

De omgeving leent zich uitstekend voor wandelingen en fietstochten met prachtige natuur en veel vogels. Er is veel architectuur te bezichtigen, met name historische plekken als Romaanse kerken en kastelen. Alleen al in Agonges staan 14 kastelen. Moulins op 20 minuten rijden is in het bezit van enkele musea w.o. het Museum van het Kostuum en het Illustratiemuseum. Het winkelcentrum is niet groot maar heeft mooie winkels en cafés w.o. een prachtig beroemd spiegelcafé.
RESERVEER
VRAAG INFO

locatie op kaart

coördinaten

longitude: 3.158135, latitude: 46.605656

contact

Klik op één van de onderstaande knoppen om contact op te nemen met de eigenaren van de accommodatie. Als u wilt dat de kamer -indien beschikbaar- direct voor u wordt vastgelegd, dient u te reserveren.

RESERVEER
VRAAG INFO
reserveer chambres d'hôtes agonges
uw gegevens
aankomst en vertrek
samenstelling groep
opties
 diner
opmerkingen
contact chambres d'hôtes agonges
uw gegevens
beschikbaarheid
vul aankomst- en vertrekdatum en aantal personen in als de beschikbaarheid wilt weten. Heeft u geen andere vraag? Vul dan niets in bij de vraag.
vraag