Auvergne | Allier | Saint-Aubin-le-Monial
Chambres d'hôtes Saint Aubin
vanaf € 50 per nacht
  
Indeling: 1 kamer, 1 badkamer
Huisdieren:  toegestaan
Zwembad:  ja
Wifi:  ja
De ruime kamer heeft een tweepersoonsbed en een eigen badkamer met regendouche, wastafel en toilet.

Klik hier voor de gîte
Tarieven 2018, logies met ontbijt
2 personen, per nacht
€ 55,00
Tables d'hôtes, per persoon
€ 12,50
Tables d'hôtes, kinderen tot 10 jaar, per persoon
€ 10,00
Aankomst vanaf 16:00 uur, vertrek voor 10:00 uur
Postcode: 03160
Afstand van de A71: 25 km, afstand van de A77: 35 km
Roken niet toegestaan
Eigenaren spreken: Nederlands
GPS: longitude 2.99439, latitude 46.53026
 in favorietenlijst
Kleine chambres d'hôtes met 1 kamer en 1 badkamer voor 2 personen in het huis van Nederlandse eigenaren, vlakbij het kleine dorp Saint-Aubin-le-Monial. De kamer ligt op de 1e verdieping. De eigenaren houden van landelijk en rustiek, maar ook van modern comfort, dus een luxe badkamer met regendouche en eigen toilet. Op het terrein ligt ook een gîte voor 4 tot 5 personen, gemaakt in wat vroeger de stal en de hooizolder was, en waar de koeien in de winter stonden.

De omgeving kenmerkt zich door kleinschalige landbouw waar de tijd stil lijkt te hebben gestaan. Weilanden afgezet met natuurlijke heggen en hagen waar talrijke vogels zich schuilhouden. Dromerige koeienogen die al herkauwend de wereld gadeslaan, vennen, schapen en vooral veel bos. De meeste bermen bezaaid met wilde bloemen.

Dit middeleeuws aandoende landschap leent zich uitstekend voor een buitenrit te paard of per koets. De eigenaren kunnen u meenemen op één van hun paarden om op die manier de omgeving te verkennen. Mocht een buitenrit nog wat te spannend zijn, u kunt altijd eerst oefenen in de wei. Ook zijn op verzoek, ritjes met paard en wagen mogelijk. In de koets is plaats voor vier personen en één persoon op de bok.

Op korte afstand ligt het dorp waar u heerlijk kunt eten in de auberge (ook een terras). Op 5 minuten rijden ligt het grotere dorp Ygrande met een bakker en een eetcafé met een terras. Op 10 minuten rijden ligt het zwemmeer van Vieure. Op een kwartier rijden ligt Bourbon l'Archambault met meerdere restaurants en twee supermarkten. Echte grote plaatsen met veel winkels en terrassen in een oud centrum zijn Moulins en Montlucon op zo'n 30 tot 40 minuten rijden.

klik hier voor meer informatie over de regio Auvergne
klik hier voor meer informatie over het departement Allier
De reserveringen worden zelf afgehandeld door de eigenaren van de accommodatie,
betalingen verlopen niet via een reisorganisatie.