Auvergne | Puy-de-Dôme | Saint-Priest-des-Champs
Chambres d'hôtes Saint Priest des Champs
vanaf € 50 per nacht
  
Indeling: 2 kamers, 2 badkamers
Huisdieren:  niet toegestaan
Zwembad:  nee
Wifi:  ja
Kamer "Le Bleuet" heeft een mooi uitzicht en is voorzien van 2 éénpersoons bedden (90 x 200) en een koffie- en thee voorziening. Deze kamer heeft een eigen badkamer met douche, bad, wastafels en toilet.

Kamer "La Rose" bestaat uit 2 kamers: een slaapkamer en een zitkamer. De slaapkamer is voorzien van een tweepersoonsbed van 180 x 200 (met 2 aparte matrassen) en een koffie en thee voorziening. De eigen badkamer heeft een douche, bad, wastafels en toilet. In de zitkamer staat een bank/bed en deze kan gebruikt worden door een 3e persoon. Eventueel kan nog een 4e bed worden bij geplaatst, maar dan is er uiteraard geen zitgelegenheid meer.

Klik hier voor de 6-persoons gîte
Tarieven 2017, logies met ontbijt
Kamer Le Bleuet, 2 personen, per nacht
€ 55,00
Kamer Le Bleuet, 1 persoon, per nacht
€ 50,00
Suite La Rose, 2 personen, per nacht
€ 65,00
Extra persoon, per nacht
€ 15,00
Tables d'hôtes (op reservering), p.p.
€ 22,00
Toeristenbelasting, per persoon van 18 jaar en ouder, per nacht
€ 0,40
Aankomst vanaf 16:00 uur, vertrek voor 10:30 uur
Postcode: 63640
Afstand van de A71: 55 km, afstand van de A89: 35 km
In Suite La Rose kunnen maximaal 4 personen
Korting van 10% bij 3 nachten of meer
Roken niet toegestaan
Eigenaren spreken: Nederlands
 in favorietenlijst
In Saint Priest des Champs bieden de eigenaren van deze chambres d'hôtes u een ruim, gezellig, met zorg ingericht verblijf, waar u het gevoel krijgt thuis te zijn, maar waar u zich niet om de dagelijkse beslommering hoeft te bekommeren. U bent hier het gehele jaar welkom om in de bed and breakfast te komen logeren. Voor de table d'hôtes kunt u aanschuiven aan de grote tafel op het terras of gezellige woonkamer en u wordt welkom geheten met een drankje en een hapje op het terras of in huis.

Er zijn twee chambres met elk een eigen badkamer voor u beschikbaar en er is draadloos internet (WiFi). Eén van de twee kamers is een suite met twee vertrekken en geschikt voor maximaal 4 personen. Er is ook een 6-persoons gîte.

De chambres d'hôtes ligt aan de rand van het dorp, een rustige ligging, met vrij uitzicht. Er is een goede uitloop mogelijkheid bijvoorbeeld naar het dorp, naar de waterval (met een bassin om even in af te koelen) en naar een uitzichtpunt om naar de Puy de Dome kijken.

In het dorp begint een bewegwijzerde wandelroute die langs de cascade du "Gour Saillant" een royale wandeling door de omgeving volgt. Op geringe afstand zijn diverse andere prachtige, bewegwijzerde en beschreven wandelroutes met diverse afstanden en moeilijkheidsgradaties evenals VTT routes. De omgeving is zeer geschikt voor (geoefende) fietsers. Er zijn diverse beschreven routes beschikbaar. De op korte afstand gelegen Fades-Besserve en de rivier Sioule bieden watersport en recreatie. Ook de visliefhebber heeft in de omgeving ruime keus aan visstekken en vissoorten. In de rivier, meer of bassin het is allemaal aanwezig.

klik hier voor meer informatie over de regio Auvergne
klik hier voor meer informatie over het departement Puy-de-Dôme
 
 
laden kan enkele seconden duren
De reserveringen worden zelf afgehandeld door de eigenaren van de accommodatie,
betalingen verlopen niet via een reisorganisatie.