Auvergne | Allier | Saint-Nicolas-des-Biefs
Chambres d'hôtes Saint Nicolas des Biefs (1)
vanaf € 50 per nacht
  
Indeling: 5 kamers, 3 badkamers
Huisdieren:  op aanvraag
Zwembad:  nee
Wifi:  ja
De accommodatie is een authentieke Franse herberg met een restaurant, een grote tuin, huiskamer met open haard, een bibliotheek en vijf slaapkamers. Er is één familiekamer met drie bedden en één eenpersoonskamer. Drie kamers hebben een eigen wastafel. Er zijn twee gezamenlijke badkamers.
Tarieven 2018, logies met ontbijt
Per persoon, per nacht
€ 25,00
Derde persoon op kamer, per nacht
€ 22,50
Per persoon, per nacht, vanaf de vijfde nacht
€ 22,50
Derde persoon op kamer, pe rnacht, vanaf de vijfde nacht
€ 20,00
Tables d'hôtes (op reservering), p.p.
€ 15,00
Hond (in overleg!)
€ 2,50
Aankomst vanaf 16:00 uur, vertrek voor 10:00 uur
Postcode: 03250
Hele jaar geopend
Kinderen t/m 3 jaar gratis
Roken niet toegestaan
Eigenaren spreken: Nederlands
 in favorietenlijst
Deze chambres d'hôtes ligt in het ongerepte landschap van de Montagne Bourbonnaise, het zuidoosten van de Allier. De accommodatie zelf ligt op 700 meter hoogte maar de bergen in de omgeving reiken tot 1200 meter.

De chambres d'hôtes ligt aan de GR3A. Daarnaast zijn er prachtige rondwandelingen te maken. Ook zijn er vele fietsmogelijkheden over kleine asfaltweggetjes, waar nog nauwelijks auto’s rijden. De hoogteverschillen zijn wel pittig. In de herberg zijn twee fietsen te huur; in de omgeving kunt u ook fietsen huren.

Een manege in de buurt biedt de mogelijkheid van prachtige tochten vanaf 1 uur tot meerdaagse tochten. Vanaf La Verrerie zijn ook kleine tochtjes met de huifkar te maken, o.a. naar de bisons, die hier vrij rondlopen. In Mayet de Montagne kan gezwommen worden in een meertje, evenals bij het nabijgelegen St. Clement. Het Lac de Villerest (20 km) is een prachtig stuwmeer met een rustig en groot zandstrand. Behalve zwemmen kun je er ook waterfietsen.

In Loge des Gardes is een knus skigebied met vier liftjes en een bobsleebaan. Er zijn tientallen kilometers langlaufroutes uitgezet door de prachtige bossen. Hier geen wintersportdrukte, maar rust, natuur en lage prijzen. In Marcigny kun je heerlijk canoën en op 3 km van onze herberg vind je het Parc d'Aventure, waar je als een aapje van boom naar boom kunt slingeren.

WANDELVAKANTIE:
Standplaats wandelvakantie

klik hier voor meer informatie over de regio Auvergne
klik hier voor meer informatie over het departement Allier
De reserveringen worden zelf afgehandeld door de eigenaren van de accommodatie,
betalingen verlopen niet via een reisorganisatie.